|
|
Lån  


 
Kontor stole diverse
Indhold på siden:

Kontorstol Lanab S3 prof. sort.
S3 kontorstol er en professionel kontorstol med basale ergonomiske funktioner. Stolen har et flydende vip - Makro asynkron - hvor ryg og sæde bevæger sig uafhængigt af hinanden. Det sikrer, at stolen følger kroppens bevægelser uden at begrænse eller give modstand. Både sæde- og ryghøjde kan justeres, ligesom.
Kategori: Kontorartikler - Kontorstole
vidaXL Kontorstol Rød Kunstlæder.
Denne luksuriøse kontorstol, med et stilfuld sædesign, vil være en fantastisk tilføjelse til hvilket som helst rum i dit hjem eller på kontoret. Denne kontorstol er ergonomisk designet og polstret i glosseret PU læder af høj kvalitet, med åndbart materiale i rød, som tilføjer til det visuelle..
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Dame kontorstol med lav ryg i sort PU kunstlæder..
Vores Dame kontorstol i sort med lav ryg er lavet i et lækkert og klassisk design.Her får du en rigtig god kontorstol til dit hjemmekontor. Stolen er højdejusterbar og har tilt funktion.Skrivebord eller konsolbord kan du evt. tilkøbe her på siden, hvor vi har et bredt udvalg..
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole
Jussi Kontorstol - Brun.
Få en smart kontorstol i brun med armlæn. Den fine kontorstol er polstret i brunt kunstlæder, der giver stolen et eksklusivt look sammen med de tynde armlæn. Kontorstolen står på hjul, så du let kan bevæge dig rundt på den..
Kategori: Borde & stole - Work & Professional - Office Furniture - Chair
Beliani Kontorstol Sort VAMO.
Dette sæt vil give et frisk pust til din spisestue med et flot simpelt design. Det ergonomisk buede sæde er lavet af slidstærkt syntetisk materiale og har et sæde betrukket med grå øko-læder. De krydsede bøgetræn ben kompletterer stilen og sikrer en høj stabilitet. Sættet vil være en perfekt til en.
Kategori: Borde & stole - Office Office Chairs
vidaXL kontorstol rød.
Denne kontorstol tilbyder siddekomfort og moderne stil. Kontorstolen er kendetegnet ved moderne designæstetik, og den er blød at røre ved samt behagelig at sidde på. Denne kontorstol er højdejusterbar med gasløftmekanismen. Polstringen i høj kvalitet giver en behagelig siddeplads. Den er let i vægt for nem.
Kategori: Borde & stole - Møbler / Kontormøbler / Kontorstole
Berra kontorstol.
.
Kategori: Borde & stole - Kontor Kontorstole
Warton, Kontorstol.
Her ses Warton, Kontorstol fra Warton-serien fra brandet Raymond & Hallmark..
Kategori: Kontorartikler - Alle kategorier Kontoret Kontorstole Møbler Nyheder Nyheder i møbler Raymond & Hallmark Raymond & Hallmark - Kontorstole Raymond & Hallmark - Møbler Raymond & Hallmark - Nyheder Raymond & Hallmark - Stole Stole
HAY Kontorstol AAC52 - Sort med Sort Lædersæde.
HAY About A Chair (AAC52) Den kendte skalstol About A Chair i sort med sort fastmonteret lædersæde. Drejestel på aluminium stel i sort med crome detaljer. Kan justeres op og ned. HAY About A Chair (AAC52) Kontorstol i Sort med Sort Sierra lædersæde Leveres i flere farver Leveres også fuldpolstret i stof og.
Kategori: Borde & stole - Furniture - Office Furniture - Office Chairs
House Nordic Stavanger Kontorstol Sort.
Stavanger Kontorstol Sort Stavanger kontorstol med hvidt resistent støbt plastskal og hvidt PU sæde. Kontorstolen har sorte hjul, som er fastgjort på kromben og gaspatron, hvilket gør det muligt at justere højden. er i Hvid eller sort. [split] Højde: 84 c.
Kategori: Borde & stole - Kontorstol
Nova kontorstol - sort stof, m. armlæn.
Denne dejlige kontorstol hedder Nova. Kontorstolen er beklædt med sortstof og har fine armlæn og praktiske hjul. En elegant kontorstoltil dig, der godt kan lide at sidde komfortabelt, når du arbejder.Kontorstolen vil fungere rigtig godt på hjemmekontor.
Kategori: Borde & stole - Kontor // Kontorstole
Kartell-Maui Kontorstol, Antracitgrå.
Maui Kontorstol, Antracitgrå från Kartell ..
Kategori: Borde & stole - Møbler Stole & Skamler Kontorstole
Herman Miller Aeron kontorstol.
.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Stole - Kontorstole
XL-Møbler Nora kontorstol - Cognac tekstillæder.
.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler|Kontorstole|LAGERVARER
NORDFORM Gamer-/kontorstol, Ante Svart grå.
Gamer-/kontorstol på hjul. Plast, nylonnet og kunstlæder. Kan hæves og sænkes 122-131 cm. Dybde 68 cm, bredde 73 cm. Siddehøjde 44-53, siddedybde 55 cm. Leveres usamlet..
Kategori: Borde & stole - Bolig & indretning Møbler Stole & skamler Skrivebordsstole
– Gotvedinstituttet Få det bedre med Gotvedgymnastik. Op fra kontorstolen.
"Få det bedre med Gotvedgymnastik" er en podcastserie med ti programmer for dig, der gerne vil arbejde med din krops naturlige bevægelser og få mere styrke, bevægelighed og indre ro. Den daglige træning med Gotvedgymnastik giver dig kropslig næring og energi til hverdagen. Uanset om du har....
Kategori: Bøger & blade - Books
AKRACING AK-K6014-BR Computermøbel og kontorstol.
Sæde, farve: Sort, Rød Farve på ryglæn: Sort, Rød Ramme, farve: Sort Sæde, materiale: Imiteret læder Ryglæn materiale: Imiteret læder Ramme, materiale: Metal Armlæn: Ja Justerbart armlæn: Ja Nakkestøtte: Ja Antal: 1 Maksimal vægtkapacitet: 150 k.
Kategori: Borde & stole - Bolig / Fritid
Kartell -Maui Kontorstol, Antracitgrå.
Maui Kontorstol, Antracitgrå från Kartell ..
Kategori: Borde & stole - Møbler Stole & Skamler Kontorstole
OneCollection Time Kontorstol Udstillingsmodel.
Time kontorstol Udstillingsmodel. Alle priser er afhentningspriser. Hvis du ønsker nærmere information, har spørgsmål eller ønsker at se flere billeder, er du velkommen til at kontakte os på info@livingshop.dk eller telefon 97423677. Bemærk: Alle modeller er udstillingsmodeller. Fejl og mangler kan forekomme..
Kategori: Borde & stole - Produkter - Tilbud - Klassiske udstillingsmodeller med rabat - Designermøbler
V3
Kategorier på sider:

Kontor Kontor diverse Kontor stole diverse Kontorstole Kontorudstyr


 Du er her: Kontorudstyr - Netannoncer Kontorudstyr -